Hene - Premte 9:00 - 20:00

Të Shtunën 9:00 - 14:00

Tiranë

Rruga " Marko Boçari"

Çmimi: nga

Compare Listings

Toke Truall per shitje 47300m2, per biznes Kamez !!! Shitje / Sale

Kamëz, Albania
€4,730,000€100/m2

Përshkrimi

Terreni është 47,284 m2 në total dhe ka
një gjatësi prej rreth 400 metrash dhe
gjerësi 120 metra.
Mund të ndërtohen deri në 28,000 m2
në bazë me gjerësi që shkon deri në
100 metra.
Mundësia për të shtuar një ose dy kate
me lartësinë maksimale që shkon deri në
12 metra.
Ajo posedon të gjitha të nevojshme
parametrat infrastrukturorë të nevojshëm
për zhvillimin industrial të tillë, a
studimi i fizibilitetit, një studim gjeologjik,
një linjë elektrike kryesore prej 20,000 volt,
një studim hidro dhe një rrugë që kalon
nga e gjithë gjatësia e
terreni duke i bërë të gjitha njësitë në mënyrë uniforme
të arritshme

  • Adresa: Kamëz, Albania
  • Qyteti: Kamëz
  • Qarku: Tirana County
  • Zona: Bashkia Kamez
  • Shteti: Albania

Detajet

Updated February 15, 2022 at 11:56 am

  • Prone ID: sal 1038
  • Çmimi: €4,730,000
  • Siperfaqe: 47300 m²

Detaje shtese

  • Eg: Equipment: Grill - Gas

Karakteristika të tjera

Kontakto

CONTACT AGENT
Ilir Cino
+355 42 222 444 +355 67 40 50 064

Pyetje për pronën