Hene - Premte 9:00 - 20:00

Të Shtunën 9:00 - 14:00

Tiranë

Rruga " Marko Boçari"

Compare Listings

atHome.al – Agjensi Imobiliare Tirane, eshte nje agjensi prestigjoze ne fushen imobiliare, me vendodhje ne Tirane dhe me agjente ne te gjithe Shqiperine.

Hapat e pare te hedhura ne kete sektor jane bere ne vitin 2008 jashte Shqiperise, ne Itali dhe Çeki si freelancers dhe ne bashkepunim me disa agjensi globale te sektorit, dhe prej vitit 2011 operojme edhe ne tregun vendas. Duke krijuar nje eksperience te gjere ne krijimin e mundesive dhe plotesimit te kerkesave te klientit ne kohe dhe me kosto optimale.

Ekipi i agjenteve i atHome.al - Agjensi Imobiliare Tirane

Agjentet e atHome.al kane si qellim qe t’ju ofrojne nje game te gjere te pronave ne shitje ose me qira.