Hene - Premte 9:00 - 20:00

Të Shtunën 9:00 - 14:00

Tiranë

Rruga " Marko Boçari"

Çmimi: nga

Compare Listings

Politika e privatësisë

Përdoruesit mund të vizitojnë faqen tonë anonime. Ne do të mbledhim informacion identifikues personal nga përdoruesit vetëm nëse ata vullnetarisht do ti paraqesin ato.

Informatat identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhim informacione identifikues jo-personale për përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informatat identifikuese jo-personale mund të përfshijnë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike rreth lidhjes në faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit shfrytëzuar dhe informacione të tjera të ngjashme.

Ndryshimet në këtë politikë privatësie

atHome.al ka te drejtat për të rinovuar këtë privacy policy në çdo kohë. Përdoruesit duhet shpesh here te  kontrollojne këtë faqe për ndonjë ndryshim rreth asaj. Ju pranoni dhe bini dakord se kjo është përgjegjësia juaj për të shqyrtuar këtë privacy policy në mënyrë periodike.

Pranimi juaj i këtyre termave

Duke përdorur atHome.al, ju pranoni dhe ploitikat e privatësisë. Nëse ju nuk pranoni  këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë.