Hene - Premte 9:00 - 20:00

Të Shtunën 9:00 - 14:00

Tiranë

Rruga " Marko Boçari"

Çmimi: nga

Compare Listings

Shit/Blerje
€165,000
Shit/Blerje

Njesi biznesi, lokal bar per shitje Stadiumi Dinamo.

Rruga Gjin Bue Shpata, Tirana, Albania

Banjë: 1m²: 40

Ambjente Komerciale ne Shitje

Ilir Cino

5 days ago

€165,000

Banjë: 1m²: 40

Ambjente Komerciale ne Shitje

5 days ago

Qera / for Rent
€420/Month
Qera / for Rent

Komfort dhe i kendshem Apt 1+1 per qera Parku Kombetar Garda!!!

Rruga Lidhja e Prizrenit, Tirana, Albania

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 70

Apartamente me Qera

Ilir Cino

2 weeks ago

€420/Month

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 70

Apartamente me Qera

2 weeks ago

Qera / for Rent
€1,100/Month
Qera / for Rent

Komfort dhe estetik apartament per qera 2+1 , prane Tvsh !

Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania

Dhoma: 2Banja: 2m²: 110

Apartamente me Qera

Ilir Cino

4 weeks ago

€1,100/Month

Dhoma: 2Banja: 2m²: 110

Apartamente me Qera

4 weeks ago

Ekskluzive
Shit/Blerje
€80,000€2,000/m2
Shit/Blerje

Apartament 1+1,zyra, banim Stadiumi Dinamo .

Rruga Sulejman Delvina, Tirana, Albania

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 40

Apartamente ne Shitje

Ilir Cino

1 month ago

€80,000€2,000/m2

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 40

Apartamente ne Shitje

1 month ago

Me Qira
€450
Me Qira

Apartament 1+1 per qira te Liqeni Tiranes

Rruga Eduard Mano, Tirana, Albania

Dhomë: 1Banjë: 1

Apartamente me Qera

Merita Xhepa

1 month ago

€450

Dhomë: 1Banjë: 1

Apartamente me Qera

1 month ago

Shit/Blerje
€149,500/Total
Shit/Blerje

Apartament, 2+1+parkim per shitje prane Liceut/Higjenes

Rruga Qemal Guranjaku, Tirana, Albania

Dhoma: 2Banja: 2m²: 115

Apartamente ne Shitje

user CnO

1 month ago

€149,500/Total

Dhoma: 2Banja: 2m²: 115

Apartamente ne Shitje

1 month ago

Qera / for Rent
€429/month

Dhoma: 2Banjë: 1m²: 90

Apartamente me Qera

Ilir Cino

2 months ago

€429/month

Dhoma: 2Banjë: 1m²: 90

Apartamente me Qera

2 months ago

Shit/Blerje
€42,900€695/m2

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 62

Apartamente ne Shitje

Merita Xhepa

2 months ago

€42,900€695/m2

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 62

Apartamente ne Shitje

2 months ago

Qera / for Rent
€300/Tirane
Qera / for Rent

Apartament 1+1 per qera Fakulteti i Sporteve Tirane

Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 59

Apartamente me Qera

Ilir Cino

2 months ago

€300/Tirane

Dhomë: 1Banjë: 1m²: 59

Apartamente me Qera

2 months ago